Vill du hjälpa NaturSAMS?

NaturSAMs bygger på gemenskap och att vi är flera som skapar en skräpfri framtid tillsammans. Därför kan du hjälpa naturSAMs på flera olika sätt. Ett sätt är att vara volontär och städa naturen från all typ av skräp. 

Du kan även donera en slant för att hjälpa NaturSAMs att fortsätta driva #SkräpfriFramtid. Pengarna som doneras går oavkortat till material som krävs vid städning så som skräppåsar, handskar och annan utrustning. Pengarna kommer även i framtiden gå till att hjälpa behövande djur på olika sätt, antingen i andra länder via donation från NaturSAMs eller direkt av NaturSAMs lokalt. 

Vi är tacksamma för ditt stöd! 

Bli volontär

Vill du bli volontär och hjälpa till med städning i naturen? Anmäl dig här! Följ även vår hemsida och instagram @natursams för att få mer information om de olika plocktillfällena. Under menyknappen "Information of regler kring skräpplockning" finns massor av praktisk information!

Bor du i annan ort än Strömstad men vill städa ändå! Självklart! Städa i ditt närområde, lägg upp bild på instagram med hashtag #SkräpfriFramtid och tagga @natursams om du vill och bidra till budskpet om en renare natur!  

Städning av stranden

Ge en donation

Har du inte möjlighet att städa? Ingen fara! All typ av hjälp är välkommen!

Alla donationer görs via Swish eller Vipps (om du har norskt mobilnummer). Summan är helt upp till dig själv, alla bidrag räknas och hjälper oss skapa en renare natur. Se Swish- och Vippsnummer nedan. 

Är du företagare och vill sponsra NaturSAMs? Vänligen kontakta oss via kontaktformuläret nedan. 


Tack för ditt bidrag! 

donation Jar
 
swish 2.png
Bild med vipps.png